1999

1999. június 25., péntek VII. évfolyam, 1501. szám

***      1999. június 25-én, tartotta alakuló ülését az RMDSZ Ügyvezetô Elnöksége. Az ülésen jelen volt Markó Béla szövetségi elnök, aki üdvözölte a jelenlevôket és gratulált az SZKT–SZET együttes ülésén elnyert bizalomhoz.

A továbbiakban a jelenlévôk megvitatták az Ügyvezetô Elnökség struktúrájának módosulása során felmerült szükséges gyakorlati intézkedéseket, a fôosztályok struktúráját. A következô elnökségi ülésen megvitatásra kerülnek az Ügyvezetô Elnökség Szervezési és Mûködési Szabályzatának módosítására tett javaslatok.

 

***      Markó Béla szövetségi elnök kinevezte emberi jogi és kisebbségjogi tanácsosának Asztalos Csaba Ferenczet, aki ezentúl a Szövetségi Elnöki Hivatal belpolitikai osztályán fejti ki tevékenységét. Asztalos Csabát a következô telefonszámokon lehet elérni: 01-230 65 70, 230 58 77, e-mail: elhivbuk@fx.ro.

 

***      1999. június 26-én, szombaton ülésezik a Kolozs Megyei Képviselôk Tanácsa. Napirenden szerepel a VI. Kongresszus kiértékelése, a megyei szervezet alapszabályzatának módosítása, a belsô választások programjának kidolgozása és az önkormányzati választásokra való felkészülés

 

***      1999. június 26-án, szombaton kezdôdik el az immár hagyományossá vált tordaszentlászlói Szent László napi kórustalálkozó X. kiadása.