1996

1996. december 24., kedd IV. évfolyam, 937. szám

***      Hétfőn, december 23-án, a kormány jóváhagyta több megye prefektusát és alprefektusát. Az RMDSZ-jelöltek közül eddig három alprefektus nyerte el a végső jóváhagyást: Kovászna megyében Gazda László, Maros megyében Burkhardt Árpád, Szilágy megyében pedig Csóka Tibor kap kinevezést az alprefektusi székbe.

Kedden, december 24-én délelőtt folytatódtak a koalíciós tárgyalások a kormánynál. Az RMDSZ képviseletében Markó Béla szövetségi elnök, Takács Csaba ügyvezető elnök és Verestóy Attila szenátor vett részt a koalíciós tárgyalásokon, amelyeken véglegesítették a prefektusi, alprefektusi és prefektúrai igazgatói tisztségek nagy többségét. A kormány kedd délutáni ülésén – lapzárta után – sor kerül a legtöbb megye prefektusának és alprefektusának a jóváhagyására.

 

***      Az RMDSZ-Tájékoztató megjelenése – ha rendkívüli események közben nem teszik szükségessé – a karácsonyi és újévi ünnepek alatt szünetel. Következő számunk 1997. Január 6-án jelenik meg.

            Megyei és területi szervezeteinknek, a civiltársadalmi szervezeteknek, a szerkesztőségeknek, kül- és belföldi tudósítóknak, a sajtó valamennyi munkatársának:

           

BÉKÉS, ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJESZTENDőT KÍVÁNUNK!