1994

1994. december 21., szerda II. évfolyam, 437. szám

*** 1994. december 19-én, hétfőn tartotta alakuló ülését a Maros megyei RMDSZ ügyvezető elnöksége.
Az ülés első napirendi pontjaként a testület Mőködési Szabályzatának kidolgozása szerepelt. Háromtagú bizottságot bíztak meg a szabályzat tervezetének elkészítésére, amelyet a következő, 1995. január 6-i ülésén vitat meg és fogad el az ÜE.
A testület körlevelet fogalmazott meg a TET megalakítására vonatkozóan. A TET alakuló ülésére 1995. január 17-ig sor kerül.
Ezt követően az alelnökök beszámoltak elképzeléseikről a jövőbeni tevékenységüket illetően. A következő ülésre – január 6¬-ra – elkészítik rövid távú (3 hónapos) és hosszú távú (egyéves) munkaterveiket.
A testület ezután szervezési kérdéseket vitatott meg.

*** Ifjúsági szervezetek, alapítványok, egyesületek figyelmébe!

A székelyudvarhelyi CIVITAS Alapítvány hazai ifjúsági szervezetek, alapítványok és egyesületek érdeklődésére számítva közli, hogy a székelyudvarhelyi CIVITAS Alapítvány és a debreceni CIVIL Ifjúsági Alapítvány közös szervezésében 1995 áprilisában Székelyudvarhelyen intenzív, háromhónapos ifjúsági animátorképző tanfolyam indul. A tanfolyam főleg az ifjúsági szférában tevékenykedő személyek szakmai kiképzését, továbbképzését látja el, és teljesen költségtérítéses. Jelentkezés és további információk a CIVITAS Alapítvány irodájában: Székelyudvarhely, Szabadság tér 5. sz. Tel/fax: 066/214481.